Senarai Terkini Peserta Contest Acer Aspire One

Dua Hadiah yg menjadi rebutan

salam 1Malaysia..nampaknya peserta untuk [contest] Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma | Denaihati semakin meningkat hari demi hari..disini saya ingin menyenaraikan peserta² yang turut serta dalam contest yang dianjurkan oleh bro Denaihati. para peserta adalah seperti berikut :

1. Sagitaurus.com

2. Fitrihadi[dot]com

3. DahliaJournal

4. Aku dan Kamu

5. Kulanzsalleh

6. Yanmieonline

7. Elyaszbah

8. Wazy84[dot]com

9. Azmanishak

10. Anarm.net

11. Beliamuda[dot]com

12. Aizuddin

13. Mohd Isa

14. Andyhowtt

15. cacamerbahentamsaja.blog

17. Stewardjohn

18. ZackHacker

19. Pisyek

20. Shidi

21. Sakura

22. Norgadis Labuan

23. Jieda

24. Wan Hazel

25. Aleng

26. Huda

27. Zie Fauzi

28. Apiih

29. Zone Bebas

30. Zuriey86

31. Murkiester

32. Sakiralicious

33. SmileyFiza

34. yangbaik

35. cikeju

36. mieran

37. Zqah

38. MohdNadri

39. Titan

40. Liza

41. Maziati

42. MniRashid

43. Eyriqazz

44. mydaniaeryati

45. Zieda

46. Rjuna

47. Dya

wah..dah ada 47 peserta..hehehe..ramai gak yang join benda nie…yela kan..sapa yang taknak laptop..ACER ASPIRE ONE plak tu…fuhhh…aku tabik dgn Denaihati kerana dia agak bermurah hati untuk memberi hadiah dan membuat contest-contest menarik minat blogger untuk mengikutinya..hadiahnya memang hebat..nak tau lebih lanjut pasal contest nie boleh trus baca kat blog tuan penganjur iaitu Denaihati..kepada semua peserta selamat berjuang untuk menang dalam contest nie..hehehe.. so kita layan..zasss:cool:

p/s ada broken link? bagitau aku k..jika ada peserta yang tak tersenarai, boleh letak link kat komen..

p/s insyaallah list ini akan diupdated dari masa ke semasa..selagi aku masih bernafas..hehehe.. :lol:

p/s kalo nak g blog Denaihati klik banner kecik berwarna putih di blog nie :arrow:

Related Posts with Thumbnails
  • 6 Comments

  • Your email is never shared.
    Required fields are marked *




    CommentLuv badge