(Gambar) Tasha Shilla Pelakon Drama Gemilang Yang HOT

mungkin ada diantara korang yang mengikuti dan menonton Drama Gemilang yang disiarkan di TV3 sudah persis mengenali artis dalam gambar diatas lagi, sapa lagi kalau bukan Tasha Shilla yang semakin meletop-letop setelah berjaya membawa watak jahat dengan baik dalam Drama Gemilang..sebenarnya aku tertarik apabila bro Nara post pasal Tasha Shilla nie..sebab dia memang howtt kot hehe…jom usha gambar-gambar Tasha Shilla nie

dah2x cukup lah tengok gambar tuh, so pada sesiapa yang ingin mengenali Tasha Shilla nie dengan lebih dekat leh lah follow dia kta twitter Twitter Tasha Shilla ataupun LIKE Facebook Tasha Shilla. zasss :)

vote me for Blogger Of The Year k :)

klik gambar untuk vote ;p

Related Posts with Thumbnails
  • 4 Comments